Verslag Sonrise zomer 2024

In de eerste week van deze zomervakantie hebben we weer een geweldige week gehad met kinderen en tieners die n.a.v. de flyers op de uitnodiging waren ingegaan. Elke keer is het toch weer spannend om te zien of de kinderen komen. En ja hoor, elke keer om 14.00 uur kwamen ze weer.
Net voor aanvang gingen de tieners en medewerkers in een grote kring in gebed. Daarna begon het programma met kennismaken, muziek, zingen en een Bijbelverhaal. Vervolgens konden de kinderen rondkijken en kiezen wat ze wilden gaan doen. Sportief of creatief, het was er allemaal. In de pauze werd het verhaal door de tieners nog eens uitgespeeld.
De sfeer was heel ontspannen en na zoveel regen voor die tijd hebben we het gelukkig zo goed als droog gehouden en was er ook voldoende hulp. Dank aan God dat Hij de vele gebeden verhoord heeft.
Fijn om te vertellen is dat er op de Ark dagelijks zo’n 160 kinderen waren en ’s avonds nog een programma voor de tieners.
Op de Beatrixschool, waar ik aanwezig was, hadden we dagelijks ruim 60 kinderen. Woensdagavond op de Beatrixschool en donderdagavond op de Ark was er een barbecue wat weer de gelegenheid gaf om ook ouders te ontmoeten.
Helaas is de subsidie die we tot nog toe kregen van de gemeente Huizen voorbij. Dit i.v.m. het uitdragen van ons geloof in onze Here Jezus. Maar gelukkig is de genadetijd van onze Heer nog niet voorbij en konden we het Woord verkondigen. De Heer heeft voorzien en alle kosten zijn gedekt.
We zagen veel blije gezichten van de kinderen. Sommige tieners waren er voorheen al als kind gekomen. Volgend jaar hopen we weer op deze manier te mogen en kunnen zaaien. Laten we bidden dat het zaad in de goede grond mag vallen zodat het opkomt.

Maranatha, namens team Sonrise, Ingrid Mons

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.